Besøg Kattegatcentret - og bliv bidt af havet!
Cafe Kattegat. Vi værner om naturen, og vi værner om vores lokalområde. Café Kattegat byder derfor på lækre retter baseret på lokale, bæredygtige råvarer. Sæt tænderne i en saftig burger med grønt fra vores hjemegn og Djurslands bedste brød. Nyd også frisk MSC-mærket fisk fra Kattegat og giv børnene en dejlig børnetallerken, som selvfølgelig indeholder en lille overraskelse. I vores gør-det-selv-kaffebar kan du vælge blandt udsøgte teer og fire forskellige gourmetkaffer fra det lokale kafferisteri. Du kværner selv bønnerne og laver din egen smagfulde stempelkande. Alle herlighederne indtages med direkte udsyn til det glimtende blå Kattegat.
Café Kattegat

Havet giver god appetit - besøg Café Kattegat!

Vi værner om naturen, og vi værner om vores lokalområde. Café Kattegat byder derfor på lækre retter baseret på lokale, bæredygtige råvarer.

Sæt tænderne i en saftig burger med grønt fra vores hjemegn og Djurslands bedste brød. Nyd også frisk, bæredygtigt certificeret fisk fra Kattegat og giv børnene en dejlig børnetallerken, som selvfølgelig indeholder en lille overraskelse.

I vores gør-det-selv-kaffebar kan du vælge blandt udsøgte teer og fire forskellige gourmetkaffer fra det lokale kafferisteri. Du kværner selv bønnerne og laver din egen smagfulde stempelkande. Alle herlighederne indtages med direkte udsyn til det glimtende blå Kattegat.

Café Kattegat har åben hver dag mellem kl. 11-15 (ferier kl. 11-16, vinter kl. 11-14).

Udvalg fra menuen:

  • Sandwich med pestomarineret kylling og hjemmesyltede rødløg: 69,-
  • Saftig burger med kød fra Himmerland og hjemmerørt chilimayonnaise: 89,- (Børneburger: 55,-)
  • Fiskefillet og pommes frites: bæredygtigt certificeret fisk fra Kattegat serveret med pommes frites, sydesalt fra Mariager, tangchips og hjemmerørt remoulade: 69,-
  • Børnetallerken med børnevenlige lækkerier: pølsehorn, frikadelle, årstidens frugt og grønt, en overraskelse og mælk, juice eller kakao: 55,-
  • Fiskefrikadeller af lokal fangst med blandet salat, hjemmebagt stenalderbrød, smør og hjemmerørt remoulade: 79,-
Se hele Café Kattegats lækre menu her

Egen madkurv

I er også meget velkommen til at medbringe egen madkurv hjemmefra. I kan både nyde den indendørs ved cafébordene i stueetagen eller før Café Kattegat. I kan også tage madpakken med ud på terrassen ved sælerne eller op på den store udendørs tagterrasse, hvor hele familien får frisk havluft fra første parket!

Bliv mæt med rabat

Med årskort til Kattegatcentret får du 10% rabat i Café Kattegat (undtagen drikkevarer, is og slik).

Læs mere om de mange årskortfordele her

Spis gratis på din fødselsdag

Årskortholdere til Kattegatcentret kan spise gratis i Café Kattegat på deres fødselsdag eller førstkommende åbningsdag, hvis der er lukket på dagen. Få en lækker Børnetallerken, hvis du er fødselsdagsbarn og en portion fiskefillet med pommes frites, hvis du er voksen og har fødselsdag. NB. Husk, at du skal vise dit årskort sammen med legitimation med fødselsdato.

Læs mere om de mange årskortfordele her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her