Køb billet online & spar
Kattegatcentret har åbnet en ny vinterbadeklub, hvor alle med årskort til Kattegatcentret kan vinterbade i Kattegatcentrets dejlige lagune. Og så slår Kattegatcentret for andet år i streg igen op for det hyggelige vinterkoncept "Vinterfisk".
24.10.2014

VINTERFISK OG VINTERBADNING

Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger bløde lammeskind, og i caféen er der behagelige lænestole, hvor man med en kop friskbrygget stempelkaffe og et stykke lækkert hjemmebagt kage kan nyde den smukke udsigt over Kattegat. Kattegatcentret går ikke i vinterhi, men skruer tværtimod helt op for vinterhyggen fra lørdag den 1. november.


”Med vores vinterkoncept Vinterfisk ønsker vi at slå os fast som en attraktion, der også om vinteren har masser at byde på. Det skal være en helt særlig oplevelse at besøge os om vinteren, og derfor har vi blandt andet spredt hygge i hele udstillingen, lavet et samarbejde med det lokale kafferisteri, og vores Anna i køkkenet bager hver dag den bedste kage,” fortæller direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen.


Den hyggelige atmosfære spreder sig i Kattegatcentret helt frem til den 1. marts 2015.


Læs mere om Vinterfisk her


SÅ DEJLIG KAN EN TIRSDAG MORGEN VÆRE

Smuk solopgang over Kattegat, bølgeskvulp, et koldt gys, hyggesnak og en varm kop kaffe. Så dejlig kan en tirsdag morgen denne vinter være, hvis man er med i Kattegatcentrets nye vinterbadeklub.


”I vores nye vinterbadeklub kan man hver tirsdag morgen hele vinterhalvåret få en frisk morgendukkert i vores dejlige lagune lige ved siden af vores sæler, og det er lige til at blive i godt humør af. For lige meget, hvad man tror, bliver man ikke kold af en kølig dukkert, men får derimod en dejlig indre varme, som er god i den kolde tid – og så er det tilmed rigtig sundt,” fortæller forskningsleder i Kattegatcentret, Lone Thybo Mouritsen, der selv er erfaren vinterbader og hver tirsdag morgen står klar til at springe i det kolde vand sammen med vinterbadeklubbens medlemmer.


FAKTA


  • Kattegatcentrets vinterbadeklub er for alle med årskort til Kattegatcentret og foreløbig bades der hver tirsdag morgen klokken 8. Der er mulighed for at klæde om indendørs og få et varmt bad, hvis man ønsker det. Efter badningen mødes deltagerne til en kop kaffe eller the og en hyggesnak

Læs mere om vinterbadning i Kattegatcentret her


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her