Husk at medbringe gyldigt coronapas!
Oplev kæmpe julemarked i Kattegatcentret
24.10.2016

Stort julemarked i Kattegatcentret

Så er Kattegatcentrets store julemarked tilbage, og igen i år vil der blive hygget igennem alle dage.


Kom til Kattegatcentrets store julemarked den 19.-20. november og kom i julestemning sammen med fisk, hajer og andre havdyr. Vi pynter op og lader julehyggen sprede sig i Kattegatcentret, alt imens de mange juleboder vil byde på et hav af spændende julegaveidéer og lækkerier med bid i.

Både lørdag den 19. og søndag den 20. holder Kattegatcentret åben kl. 10-17, så der er lagt op til en god dag i julens tegn. Her kan du gå rundt mellem de mange hyggelige boder, hvor der sælges julepynt, julegaver og meget meget mere. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe julelækkerier og få den søde tand tilfredsstillet. Boderne vil bugne af spændende ting fra hele landet, og der vil være rig mulighed for at fylde både julegavesækken og en hyggelig dag med venner og familie.

Når sulten melder sig, vil der være mulighed for at tage plads i Kattegatcentrets hyggelige café, og nyde æbleskiver, vafler, flæskestegssandwich og mange andre gode juledelikatesser. Fra caféen kan man nyde udsigten over det kolde vinterfulde Kattegat, alt imens maven forkæles.
Læs mere om Kattegatcentrets café her

Julen varer længe, koster mange penge. Men bare ikke i Kattegatcentret.
Entré kun 25 DKK

Tag venner og familie med til nogle hyggelige dage i Kattegatcentret, hvor julens varme og glæde vil sprede sig i hele centret.

I Kattegatcentrets hav af boder kan man bl.a. finde:


Tøj og tekstil
Strik, garn, silketørklæder, filt, læder, skind, patchwork

Mad og drikke
Marmelade, brændevin, snaps, mjød, honning, vin, slik, chokolade, konfekt, nødder, marcipan

Kunst og smykker
Pileflet, gummismykker, stenfigurer, træbænke, øreringe, betonkunst, Malerier, træ, keramik

Julepynt og gaveidéer
Moderne og vintage julepynt, julekort, æsker, juleposer, gran, nisser, dekorationer, bøger, plakater, sæbe, kosmetikprodukter


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her