Køb billet online & spar
Oplev kæmpe julemarked i Kattegatcentret
24.10.2016

Stort julemarked i Kattegatcentret

Så er Kattegatcentrets store julemarked tilbage, og igen i år vil der blive hygget igennem alle dage.


Kom til Kattegatcentrets store julemarked den 19.-20. november og kom i julestemning sammen med fisk, hajer og andre havdyr. Vi pynter op og lader julehyggen sprede sig i Kattegatcentret, alt imens de mange juleboder vil byde på et hav af spændende julegaveidéer og lækkerier med bid i.


Både lørdag den 19. og søndag den 20. holder Kattegatcentret åben kl. 10-17, så der er lagt op til en god dag i julens tegn. Her kan du gå rundt mellem de mange hyggelige boder, hvor der sælges julepynt, julegaver og meget meget mere. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe julelækkerier og få den søde tand tilfredsstillet. Boderne vil bugne af spændende ting fra hele landet, og der vil være rig mulighed for at fylde både julegavesækken og en hyggelig dag med venner og familie.


Når sulten melder sig, vil der være mulighed for at tage plads i Kattegatcentrets hyggelige café, og nyde æbleskiver, vafler, flæskestegssandwich og mange andre gode juledelikatesser. Fra caféen kan man nyde udsigten over det kolde vinterfulde Kattegat, alt imens maven forkæles.

Læs mere om Kattegatcentrets café her


Julen varer længe, koster mange penge. Men bare ikke i Kattegatcentret.

Entré kun 25 DKK


Tag venner og familie med til nogle hyggelige dage i Kattegatcentret, hvor julens varme og glæde vil sprede sig i hele centret.


I Kattegatcentrets hav af boder kan man bl.a. finde:


Tøj og tekstil

Strik, garn, silketørklæder, filt, læder, skind, patchwork


Mad og drikke

Marmelade, brændevin, snaps, mjød, honning, vin, slik, chokolade, konfekt, nødder, marcipan


Kunst og smykker

Pileflet, gummismykker, stenfigurer, træbænke, øreringe, betonkunst, Malerier, træ, keramik


Julepynt og gaveidéer

Moderne og vintage julepynt, julekort, æsker, juleposer, gran, nisser, dekorationer, bøger, plakater, sæbe, kosmetikprodukter

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her