Køb billet online & spar
Solide sommeroplevelser i Kattegatcentret
17.06.2016

Solide oplevelser i Sommerferien

Søde sæler, kriblende krabbefangst, vild vandlegeplads, sejltur i RIB båd, leg i FUNBALLZ og et hav af andre spændende oplevelser og aktiviteter venter på dig i Kattegatcentret i uge 26-34. Ta’ familien og børnene under armen i sommerferien og få oplevelser, der med garanti vil gøre hele familien bidt af havet!


Indenfor venter der oplevelser med mere end 250 forskellige arter i Kattegatcentrets mange akvarier, men snyd ikke dig selv og familien for en tur udenfor, når du besøger os i sommerferien. For også her vrimler det med spændende oplevelser og aktiviteter for både store og små. Nyd udsigten over Kattegat, mens børnene leger, spis is i solen eller nyd frokosten på kanten af Kattegats solbeskinnede vand.

Nuttede sæler og en pjaskende vandlegeplads

Udenfor finder du lagunen og det skønne sælanlæg, hvor du kan opleve Kattegatcentrets tre sæler – Liv, Felix og Tulle – der boltrer sig i naturlige omgivelser kun adskilt fra Kattegat af en stenmole.


Slå dig løs på vores store vandlegeplads, byg et sandslot eller leg skjul i de store havdyr. Og måske er du heldig at få bid, når konkurrencen om at fange dagens største krabbe går i gang! Bagefter kan I tage maden med op på den store tagterrasse, hvor hele familien kan nyde den friske havluft fra første parket!


Læs mere om vores udendørsområde her


Fede oplevelser med FiSK!

Er det sundt at spise fisk og hvorfor? Få en lækker bid af havet med Havets Ven, når vi tænder op i grillen og sætter fokus på fisk og sundhed. Lav din egen lille lakse-haps og få gode idéer til aftensmaden med hjem!

Skrig om kap i RIB båd

Er du til oplevelser med action på havet, er der mulighed for at hoppe ombord i RIB båden ”Havørnen” hver tirsdag og tage på en vild adventure-tur med vind i håret, skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue!


Der er også mulighed for tørskoet vandsjov, når de vand-vittigt sjove FUNBALLZ rulles ud! Her kan du gå og lege på vandet – vel at mærke helt uden at få våde sokker!

Aftenåbent hver onsdag i juli

Hver onsdag i juli kan du for alvor få oplevelsen af sommerstemning og et hav af sjove aktiviteter, når Kattegatcentret holder aftenåbent helt til kl. 20.


Køb en lækker grill-pakke til hele familien eller ta’ madkurven under armen og grill på Kattegatcentrets store terrasse. Mens maden syder på grillen, kan børnene få en flot ansigtsmaling, være med til at tømme ruser og fange krabber med Sharky! Aftenen sluttes af med skumfiduser over bål. Se DET er sommerhygge!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her