Køb billet online & spar
Verdenskendt undervandskoncert gæster Kattegatcentret
24.08.2017

Verdenskendt undervandskoncert i Kattegatcentret

Undervandskoncerten AquaSonic, der er blevet et viralt hit og efterspurgt i hele verden, kan den 24. og 25. november opleves i Kattegatcentret.


KØB BILLETTER HER


De har fået over 25 millioner visninger på blandt andet Facebook og har senest optrådt ved Modeugen i Paris, hvor New York Times skrev: "Watching the presentation, it was hard to trust your own eyes." Det Aarhus-baserede Between Music har med sin undervandskoncert AquaSonic, hvor fem musikere spiller og synger helt nedsunket i vand, skabt en fuldstændig banebrydende musikoplevelse, der har ryddet forsider verden over.


Konstitueret direktør i Kattegatcentret, Karsten Bjerrum Nielsen, tør da også godt garantere, at det bliver en helt ekstraordinær oplevelse, når AquaSonic spiller hele tre koncerter i Kattegatcentret fredag den 24. og lørdag den 25. november.


”Det bliver en oplevelse helt ud over det sædvanlige, når det fem mand store orkester med specialdesignede musikinstrumenter lader sig nedsynke i hver deres mandsstore akvarium og tager publikum med på en fascinerende oplevelsesfærd ned i dybet. Og når der oven i den musikalske oplevelse lægges lyden af plaskende hajer og duften af saltvand, bliver det en særlig og meget sanselig totaloplevelse, hvor koncert og spillested i dén grad smelter sammen i ét,” fortæller Karsten Bjerrum Nielsen.


Undervandskoncert med hvalforsker

Between Music har samarbejdet med et internationalt hold af blandt andre dybhavsdykkere, forskere og ingeniører over mange år for at udvikle undervandskoncerten AquaSonic. Det er muligt at blive lidt klogere på lyd og kommunikation under vand til koncerten fredag den 24. november, der inkluderer foredrag med hvalforsker Magnus Wahlberg fra Syddansk Universitet.


”Magnus Wahlberg er én af landets mest kendte hvalforskere og har i 25 år arbejdet med lydoptagelser af dyr under vand. Han vil fortælle om, hvordan dyr skaber lyd under vand, hvad de siger under vandet, og hvad de bruger lydene til. Hvordan lyder det for eksempel, når en kuller synger, eller en marsvinekalv kalder på sin mor,” fortæller Karsten Bjerrum Nielsen om koncerten den 24. november, hvor det også er muligt at nyde tang-tapas.


Der er et begrænset antal billetter til alle tre koncerter i Kattegatcentet.


KØB BILLETTER HER


FAKTA:


  • Der afholdes i alt tre AquaSonic-koncerter i Kattegatcentret: Én koncert fredag den 24. november 2017 kl. 18:30 (med foredrag ved hvalforsker Magnus Wahlberg fra Syddansk Universitet samt tang-tapas), og yderligere to koncerter lørdag den 25. november 2017 klokken 17.00 og 20.00
  • Billetter til koncerterne kan kun købes her
  • AquaSonic fik sit internationale gennembrud i Holland 2016
  • AquaSonic vandt fornyligt publikumsprisen fra HUS – Design and Engineering prize
  • Læs her for mere information om AquaSonic

Få en smagsprøve på koncerten her:


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her