Køb billet online & spar
Kattegatcentret byder på appetitvækkende oplevelser i vinterferien
31.01.2018

Appetitvækkende oplevelser i vinterferien

Tilbered en lækker fiskesuppe over et knitrende bål og gå på sjov opgavejagt i udstillingen, når Kattegatcentret slår dørene op for appetitvækkende oplevelser og aktiviteter i vinterferien (uge 7).


Der er i dén grad lagt op til en appetitvækkende vinterferie, når Kattegatcentret den 10.-18. februar (uge 7) inviterer til sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien. Her kan du blandt andet tilberede en lækker fiskesuppe over åben ild, blive en rigtig havnørd i et helt nyt opgaveløb, slå havkatten af tønden, opleve fodring og træning af dyrene og meget mere.


Fra bund til mund


Kattegatcentrets appetitvækkende vinterferie-aktivitet ”Fra bund til mund” bliver en særlig smagfuld oplevelse. Her tilbereder du en sund og lækker fiskesuppe på brændekomfur, alt imens du hører om det spændende liv på havets bund, og om hvor sundt det rent faktisk er at spise fisk.


Fra landkrabbe til havnørd


I vinterferien har du også chancen for at blive en klog havnørd, når Kattegatcentret har premiere på et helt nyt og spændende opgaveløb – Havjagt for Havnørder. Rundt omkring i Kattegatcentret er der gemt en række bogstaver og en masse gode historier. Finder du alle bogstaverne, og sætter du dem rigtigt sammen, så knækker du forhåbentligt koden og bliver en rigtig havnørd!


Slå havkatten af tønden


Søndag den 11. februar kl. 11.15 slår vi havkatten af tønden i Kattegatcentret - og der er præmier til både (hav)kattekongen, (hav)kattedronningen og til den bedst udklædte. Hvis du laver dit eget havkostume til fastelavn har du endda chancen for at deltage i Kattegatcentrets van(d)vittige konkurrence om årskort til hele familien!


Doktor Knivskarp dissekerer en kæmpe havål


Onsdag den 14. februar kl. 11 kan du på tætteste hold opleve Doktor Knivskarp i aktion, når han dissekerer en kæmpe havål. Det bliver slimet, kommer til at lugte fælt og bliver en fantastisk (u)appetitlig oplevelse.


Se hele vinterferiens program her


Køb årskort med 25% rabat KUN i vinterferien

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her