Oplevelser i vinterferien, der går i FiSK!
Oplevelser i vinterferien (uge 7)

Oplevelser i vinterferien for hele familien, der går helt i FiSK

I Vinterferien (uge 7) er der et hav af oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne i Kattegatcentret - og det bliver sjovt, selvom det nok kommer til at gå en smule i FiSK!

I Vinterferien (uge 7) kan du blandt andet opleve vores helt nye udstilling "Det levende køkken", hvor du kan gå på opdagelse i vores nye digitale køkken, skære fisk og tilberede fiskeretter. Du kan også lave lækre laksehaps i selvskab med vores helt egen Hav-ekspert, og lære meget mere om at tilberede FiSK, få lækre opskrifter og ikke mindst blive meget klogere på, hvor sundt det er at spise fisk. Derudover må du selvfølgelig heller ikke gå glip af dagens mange fiskefodringer! Oplev de dygtige sæler hapse sild og lave numre, se dykkeren fodre fisk i Oceanariet - og mærk gyset, når hajerne flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd!

Onsdag den 15. feb. kl. 11 kan du også følge med på tætteste hold, når Doktor Knivskarp dissekerer et spændende havdyr - og hvis du tør, har du også chancen for at overnatte blandt hajerne i vinterferien! Torsdag den 16. feb. slår vi nemlig dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier"!

Velkommen til vinterferie-oplevelser der går i FiSK for hele familien i Kattegatcentret!
Projekt FiSK – ”Det levende køkken”!

Er du ligesom os bidt af havet, så synes du måske også, at det er interessant at sætte tænderne i de lækkerier havet har at tilbyde? I vinterferien kan du få dig en oplevelse i Kattegatcentrets nye køkken ”Det levende køkken”, der måske nok ligner et rigtigt køkken, hvor man kan skære og tilberede fiskeretter, mødes med familien om spisebordet og tage opvasken – det hele er bare digitalt! Kattegatcentrets nye køkken er især rettet mod børn og deres familier, og formidlingen er i børnehøjde – også helt bogstaveligt. Man kan sidde på små skamler rundt om et spisebord, som egentlig er en stor vandret skærm med et spil. Her handler det om at vælge rigtigt blandt de mange fiskeretter, der kører henover skærmen, når man for eksempel skal vælge en ret, der er god for hjertet. En hyggelig og sjov vinterferieaktivitet for både børn og voksne!

Program: Oplevelser og aktiviteter i vinterferien den 11.-19. februar (uge 7):


10:00: Juhuu, Kattegatcentret åbner! Velkommen til en vinterferie, der går i FiSK!
10:40: Mød vores maskot Sharky – han er også en fisk!
11:00: Lav lækre fiskesmagsprøver med Kattegatcentrets Hav-ekspert! (OBS! Onsdag d. 15/2 er der Dr. Knivskarp kl. 11.00)
12:00: Sælerne hapser sild og trænes i lagunen
13:00: Dykkeren tager masken på og fodrer i Oceanariet
14:00: Haps … tid til træning og fodring af de store tropiske hajer!
15:00: Sælerne fodres og trænes igen – de fortjener en klapsalve!
15:15: Lav lækre fiskesmagsprøver med Kattegatcentrets Hav-ekspert!
17:00: Du er nu blevet bidt af havet og FiSK, og vi siger tak for i dag!

Torsdag den 16. feb.: Overnat hos hajerne i vinterferien! Læs mere her

Se vinterferiens spændende program her

Dyk med hajer i vinterferien!

Spring ud på dybt vand og dyk med hajer i vinterferien! Få et prøvedyk i vores Oceanarium og gi’ de fem hajarter et haj-five. Er du certificeret dykker, venter store tropiske hajer på dig i hajtanken … Læs mere om at dykke med hajer i vinterferien her

Overnat med hajerne i vinterferien!

Har du prøvet at sove under eller ved siden af store hajer? Så har dig og din familie chancen i vinterferien, hvor vi slår dørene op for "Zzzzov med hajerne for familier" torsdag den 16. februar. En uhyggelig hyggelig familieoplevelse, der bider sig fast for altid!
Læs mere om at 'Zzzzove med hajerne' i vinterferien

Køb et månedpas for kun 20 DKK ekstra

Vidste du, at du for en rund 20-er kan forlænge dit besøg til en hel måned? Køb et månedspas for kun 20 DKK ekstra i forhold til en almindelig dagsbillet og besøg Kattegatcentret ligeså mange gange du vil i en hel måned! Køb månedspas, entrébilletter og årskort i webshoppen

Uhmmm der er vinterstemning med 'Vinterfisk' -
læs mere om vinterstemning i vinterferien

Læs mere om vinterbadning i KattegatcentretTil toppen
Copyright Kattegatcentret 2017
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.kattegatcentret.dk her