Køb billet online & spar
Kattegatcentret dyster om fornem svensk turistpris
01.02.2018

Dyster om fornem svensk turistpris

Kattegatcentret er med i opløbet om at blive kåret som Nordens Bedste Akvarium i en stor, svensk afstemning.


STEM PÅ KATTEGATCENTRET HER


Svenske børnefamilier er så bidt af Kattegatcentret, at de netop har nomineret den snart 25 år gamle attraktion til Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens Bedste Akvarium.


”Vi er simpelthen så glade og stolte over nomineringen - og at det ikke er en almindelig jury, men derimod børnefamilier, der står bag, betyder rigtig meget,” fortæller direktør i Kattegatcentret, Helle Hegelund.


Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen. Nomineringen bliver foretaget på baggrund af svenske børnefamiliers tips og ideer til hjemmesidens redaktion. Derudover har redaktionen allieret sig med testfamilier, der året rundt bedømmer en lang række forskellige børnevenlige attraktioner i hele Norden.


PINGVINER I FARVANDET

Kattegatcentret fylder 25 år den 7. maj og har tidligere vundet den eftertragtede pris.


”Vi vandt prisen i 2016, og det kunne da være fantastisk, hvis vi her i Kattegatcentrets jubilæumsår generobrede titlen! Så nu håber vi, at alle vores gæster går til tasterne, og giver os deres stemme,” fortæller Helle Hegelund.


Selvom jubilaren har mange år på bagen, ligger Kattegatcentret bestemt ikke på den lade side, men sætter flere skibe i søen end nogensinde før.


”I vinterferien har vi premiere på et helt nyt opgaveløb, og vi laver fiskesuppe på vores nye brændekomfurer. Vi arbejder også på andre overraskelser og på en markant udvidelse, der blandt andet kommer til at rumme Danmarks mest unikke pingvinoplevelse. Så vores gæster kan som altid forvente et hav af oplevelser,” fortæller Helle Hegelund.


GIV KATTEGATCENTRET DIN STEMME

Har du lyst til at påvirke udfaldet af afstemningen, kan du give Kattegatcentret din stemme her helt frem til den 13. marts 2018. Vinderen vil umiddelbart herefter blive annonceret på hjemmesiden.


STEM PÅ KATTEGATCENTRET HER


FAKTA


  • Kattegatcentret er nomineret til Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens Bedste Akvarium sammen med Den Blå Planet, Nordsøen Oceanarium og 11 andre akvarier fra hele Norden
  • Kattegatcentret vandt titlen i 2016 og blev nr. 2 i 2017


Læs om appetitvækkende vinterferie i Kattegatcentret her


Læs om ÆG-stremt mange oplevelser og aktiviteter i påskeferien her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her