Køb billet online & spar
Kattegatcentret fejrer 25 års fødselsdag med prinsesse, rejehop og kagemand
26.04.2018

Fødselsdag med prinsesse, rejehop og kagemand

Den 7. maj er det 25 år siden, at Kattegatcentret slog dørene op for første gang, og det markeres med et kæmpe ”Havbal for havnørder” med besøg af H.K.H. Prinsesse Marie, Onkel Reje, Micki Cheng fra Den Store Bagedyst og en masse hajglade børn.


Der er løbet meget vand gennem Kattegat siden Kattegatcentret for første gang inviterede indenfor til et hav af oplevelser. Mandag den 7. maj er det helt præcist 25 år siden, at Kattegatcentret blev indviet, og det skal fejres med et kæmpe ”Havbal for Havnørder”, der blandt andet får fornemt besøg af H.K.H. Prinsesse Marie, Onkel Reje kendt fra DR Ramasjang og Micki Cheng fra Den Store Bagedyst.


Og det er en spændt direktør i Kattegatcentret, der glæder sig til at invitere til havbal mandag den 7. maj kl. 10-17.


”Vi er super stolte af, at vi i 25 år har gjort over 6,5 million besøgende bidt af havet - og det skal selvfølgelig fejres i ægte Kattegatcenter-stil med et kæmpe havbal for alle landets store og små havnørder,” fortæller direktør i Kattegatcentret, Helle Hegelund.


KOM UDKLÆDT OG FÅ GRATIS ENTRÉ


Der er gratis entré til Kattegatcentrets havbal, hvis man kommer udklædt som et havdyr – og ellers er entréprisen som for 25 år siden. Er man hurtigt ude, kan man også være heldig at få fingrene i ét af de 25 gratis årskort, som Onkel Reje deler ud til havballets første gæster fra kl. 10.


”Vi glæder os til at invitere til et brag af en fødselsdagsfest, hvor man blandt andet kan lave et havdyr-kostume med Onkel Reje, dyste om at lave den flotteste havdyr-cupcake med Micki Cheng og se vores protektor, H.K.H. Prinsesse Marie,” fortæller Helle Hegelund.


25 ÅR MED HAJ-LIGHTS


Som nedtælling til fødselsdagen har Kattegatcentret den seneste tid taget sine Facebook-følgere med på en sejltur ned ad memory lane. På Facebook deler Kattegatcentret nemlig i en periode på 25 dage frem til fødselsdagen hele 25 højdepunkter fra de sidste 25 år.


”Det er fantastisk sjovt at blive mindet om alle de spændende højdepunkter i Kattegatcentrets historie, som dengang da Kattegatcentret modtog sine første hajer med turistbus, den store dykkerstafet mellem Grenaa og Varberg og verdensrekorden i fridykning i hajtanken,” fortæller Helle Hegelund.


Og ifølge Kattegatcentrets direktør, er der også mange højdepunkter at se frem til.


”Vi arbejder lige nu ihærdigt på den første etape af vores store masterplan, der blandt andet omfatter udvidelse, modernisering, nye udstillinger og Danmarks mest fantastiske oplevelse med pingviner. Så også Kattegatcentrets fremtid kommer til at byde på et hav af højdepunkter,” fortæller Helle Hegelund.


Se hele programmet for ”Havbal for havnørder” her


Køb billetter til havbal her


Vi gir 25% på årskort den 5.-11. maj 2018


FAKTA


  • Kattegatcentret blev indviet den 7. maj 1993
  • Kattegatcentret fejrer sin 25 års fødselsdag med et kæmpe havbal for små og store havnørder mandag den 7. maj kl. 10-17
  • Entré havbal: Kom udklædt som et havdyr og kom gratis ind – eller betal 1993-entrépriser (30 kr. børn / 45 kr. voksne)
  • Onkel Reje er vært til ”Havbal for havnørder” i Kattegatcentret, der også får besøg af Micki Cheng fra Den Store Bagedyst og en masse hajglade børn
  • Som nedtælling til fødselsdagen ser Kattegatcentret tilbage i historien og bringer 25 højdepunkter på Kattegatcentrets Facebook-profil
  • Kattegatcentret er netop blevet kåret som Nordens Bedste Akvarium 2018
  • Kattegatcentret har siden sin åbning den 7. maj 1993 haft over 6,5 million besøgende


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her