Køb billet online & spar
Kattegatcentret vinder prisen som Nordens Bedste Akvarium for anden gang
15.03.2018

Kåret som Nordens Bedste Akvarium

Nordens Bedste Akvarium ligger i Grenaa. Kattegatcentret har nemlig i sit jubilæumsår vundet den eftertragtede Store Barnsemester-pris i en stor, svensk afstemning.


For anden gang har Kattegatcentret vundet den svenske ”Store Barnsemester-pris” i kategorien Bedste Akvarium/Tropikarium i Norden. Og det var en meget glad og stolt direktør, der modtog nyheden.


”Vi kan næsten ikke få armene ned og er meget glade. Vi var oppe imod et rigtig stærkt felt, så vi er meget stolte over, at børnefamilier i hele Skandinavien har valgt at stemme på os - og vi lover at gøre alt for at leve op til den fornemme pris,” fortæller Helle Hegelund, direktør i Kattegatcentret.


Kattegatcentret var nomineret til Store Barnsemester-prisen i kategorien Bedste Akvarium/Tropikarium i Norden sammen med 13 andre akvarier fra hele Norden. Det er svenske børnefamilier, der har nomineret Kattegatcentret til prisen, og det er folk fra hele Skandinavien, der de seneste par uger har stemt på deres favorit-akvarium.


NORDENS BEDSTE AKVARIUM FYLDER 25 ÅR


Kattegatcentret vandt også prisen i 2016, og at titlen netop er generobret i år, betyder særligt meget for akvariet på spidsen af Danmarks næse, der fylder 25 år den 7. maj.


”At det netop er i vores jubilæumsår, vi får den flotte anerkendelse, betyder selvfølgelig ekstra meget. Kattegatcentret har siden sin åbning i 1993 gjort over 6,5 million gæster bidt af havet, og det agter vi på allerbedste vis at blive ved med. Vi har masser af nye oplevelser i støbeskeen, så vi kommer ikke til at hvile på laurbærrene,” fortæller Helle Hegelund.


Kattegatcentret barsler blandt andet med modernisering, udvidelse samt nye havdyr og oplevelser.


”Vi har lige haft premiere på et helt nyt opgaveløb, vi inviterer til nye og spændende oplevelser i påskeferien, der kommer snart nye beboere i hajtanken, og så arbejder vi ihærdigt på den første etape af vores store masterplan, der blandt andet kommer til at rumme den mest fantastiske oplevelse med pingviner,” fortæller Helle Hegelund, der samtidig røber, hvordan Kattegatcentrets medarbejdere fejrer den fornemme udnævnelse som Nordens Bedste Akvarium.


”Jeg har købt flødeboller til alle vores dygtige og dedikerede medarbejdere, og næste uge skal det fejres på behørig vis - og så er det bare dejligt, at der er ekstra meget at fejre til maj, når Kattegatcentret fylder 25 år,” fortæller Helle Hegelund.


Læs om oplevelser i vinterferien her


Læs om oplevelser i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her