Køb billet online & spar
30.08.2019

Hvad skal vores sælunge hedde? Stem her

Over 500 navneforslag er kogt ned til kun 3 - og du kan stemme på dit favoritnavn til vores 5 uger gamle sælunge her.


De seneste uger har det været muligt at indsende forslag til, hvad vores 5 uger gamle sælunge skal hedde - og nu kan du stemme på dit favoritnavn! Vi har nemlig set de over 500 gode navneforslag igennem og har udvalgt de tre navne, som du kan stemme på. Med andre ord er det altså op til dig, hvad vores sælunge skal hedde!


Men det har ikke været nogen let opgave at udvælge de tre navne, der indgår i afstemningen - for vi har fået utroligt mange gode og kreative forslag. Tak for dem! Der var kun ét krav til navnet - det skulle nemlig enten relatere sig til havet eller sæler og selvfølgelig passe godt til en nuttet, lille han-sælunge.


Læs mere om vores sælunge her


3 navne med tydelig relation til havet


Kattegatcentrets ekspertpanel har derfor udvalgt nedenstående tre navne til den endelige afstemning:


Neptun

Neptun er valgt, da Neptun i romersk mytologi er havets gud. Planeten Neptun er ligeledes opkaldt efter havguden som følge af dens blå, havlignende farve.


Ebbe

Ebbe er valgt, da det er en naturkraft knyttet til havet. Faldende vandstand ved tidevand kaldes nemlig for ebbe.


Triton

Triton er valgt, da guden Triton var en af havets budbringere i den græske mytologi. Triton er ligeledes søn af Poseidon, havets gud.


AFGIV DIN STEMME FREM TIL DEN 9. SEPTEMBER


Du kan stemme på dit favoritnavn her på siden frem til den 9. september, hvor vi tæller stemmerne sammen og finder navnet til vores lille sælunge!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her