Køb billet online & spar
10.11.2022

Kattegatcentrets julemarked slår rekord

Når Kattegatcentret den 19.-20. november inviterer til sit traditionsrige julemarked for 7. gang, bliver det et rekordstort et af slagsen.

I år er det 7. gang, at Kattegatcentret inviterer til julemarked blandt hajer, pingviner, søstjerner og julestjerner - og i år slår det rekord med hele 60 spændende juleboder.

”Hvert år oplever vi en enorm stor efterspørgsel fra stadeholdere, og det er simpelthen så dejligt med den store opbakning til vores julemarked, som bare vokser i størrelse – og i år er ingen undtagelse, for takket være den ekstra plads i vores nye udbygning, kan vores gæster i år se frem til hele 60 spændende stadepladser,” fortæller Anja Skov, biolog og julemarked-koordinator i Kattegatcentret.

De 60 stadepladser, der opstilles blandt Kattegatcentrets mange dyr og akvarier, byder på alt, hvad et julehjerte kan begære. Man kan blandt andet købe flettede julehjerter af træ, spændende keramik, flotte crepeblomster, søde nissehuse af træstubbe, smukke juledekorationer, hjemmelavede lys – og så besøger flødebolle-mestrene fra Ebeltoft og en moderne heks sågar også julemarkedet.

Julemarked_2022_1

JULEMARKED ER BLEVET EN FAMILIETRADITION


I 2021 lagde knap 3000 gæster vejen forbi julemarkedet, og Kattegatcentret forventer, at årets julemarked bliver en mindst lige så stor succes.

”For mange familier er vores julemarked blevet en fast tradition. Det skal bare være der, for at det kan blive jul. Mange kommer for at købe årets kalendergaver, julepynt eller julegaver, men mange kommer også bare for at nyde en belgisk vaffel eller flæskestegssandwich og opleve stemningen,” fortæller Anja Skov.

Der er da også en helt særlig stemning til Kattegatcentrets traditionsrige julemarked, der for mange kickstarter julen.

”Jeg glæder mig til at opleve julestemningen på julemarkedet, som virkelig er helt unik. Der er glade stadeholdere, glade gæster, masser af hygge, og ingen har travlt. Julemarkedet kickstarter ligesom julen, og man har tid til at nyde julestemningen, før det hele går op i julestress og juletravlhed i december,” fortæller Anja Skov.

Prisen for alle juleherlighederne er til at røre og føle på - for entré til både julemarked og Kattegatcentret koster kun 50 kr., og køber man sin julemarked-billet online, kan man tilmed spare 20%. Fodringer er dog aflyst i anledning af julemarkedet.


Læs mere om julemarkedet her

Entré 50 DKK - køb billet online og spar 20%


FAKTA


  • Kattegatcentret inviterer for 7. gang til årets julemarked den 19.-20. november
  • Julemarkedet har åbent begge dage fra 10-17
  • Der er hele 60 stadepladser til årets julemarked
  • Entré koster kun 50 kr.
  • Køb billet online og spar 20%
  • Årskortholdere og børn under 3 år har gratis adgang
  • Der er ingen fodringer i forbindelse med julemarkedet

Julemarked_KC_2

Julemarked_KC_3

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her