Køb billet online & spar
Prøvedyk til alle! - Tilbud til dykkergrupper og dykkerklubber i Kattegatcentret. Dyk ned i fællesskabet! Dykning er altid en stor oplevelse, og jo flere man er, jo større er oplevelsen.
Dykkergrupper og dykkerklubber

Er I flere? Tilbud til dykkergrupper og dykkerklubber

Er I flere, der gerne vil dykke sammen? Så læs her om vores tilbud til dykkergrupper og dykkerklubber.

Dyk ned i fællesskabet! Dykning er altid en stor oplevelse, og jo flere man er, jo større er oplevelsen! Book en aften under vandet, næste gang dit firma, din familie, klub eller sportsforening skal ud på eventyr sammen. Dykning er også oplagt i forbindelse med en polterabend, hvor alle kan være med.

Vi sammensætter programmet i fællesskab med jer. Ud over prøvedyk kan det også omfatte guidet rundvisning i Kattegatcentret, middag i restauranten eller noget helt tredje.

Book dykning for dykkergrupper

Kontakt os for et tilbud på tlf. 8758 0517 mandag - fredag fra kl. 10.00 - 15.00 eller på mail: kc@kattegatcentret.dk.

Læs mere om events i Kattegatcentret for firmaer

Læs mere om events i Kattegatcentret for private

Book dykning for dykkerklubber

Tag dykkervennerne med på en anderledes dykkertur! I har sikkert haft mange gode dykkeroplevelser sammen allerede, men vi har noget, som ingen af jer har prøvet før. Her er der altid garanti for at møde et utal af forskellige fiskearter, og sigtbarheden er altid fantastisk god!

Havål, hajer, rokker, slethvar, makrel, torsk, sej og mange andre danske fisk venter i det 1,5 millioner liter store Oceanarium, og gennem den store panoramarude kan I skiftevis være med på en kigger fra landjorden.

PRIS:

850 kr. inkl. entré og leje af komplet dykkerudstyr. Grupperabatten opnås ved grupper på minimum 10 certificerede dykkere med eget udstyr.

Husk dykkercertifikat og logbøger. Inden dykket skal I underskrive en helbredserklæring

Book dykning for dykkerklubber:

For booking kontakt os på tlf. 8758 0517 mandag - fredag fra kl. 10.00 - 15.00 eller på mail: kc@kattegatcentret.dk.

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Se dagens program i Kattegatcentret her

Giv et hajdyk i gave!

Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Giv en enestående dykkeroplevelse i gave - og giv gavemodtageren en oplevelse for livet!

Læs mere om gavekort her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her