Køb billet online & spar
Virksomheder kan afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, foredrag, udstillinger, teambuilding og et hav af andre aktiviteter i Kattegatcentret.
For firmaer

Firmaarrangement i Grenå?

Vælg at holde dit næste firmaarrangement i Kattegatcentret i Grenå - et skarpt afbræk med varigt bid!

Virksomheder kan afholde møder, events, fester, promotions, konferencer, foredrag, udstillinger, teambuilding og et hav af andre aktiviteter i Kattegatcentret.

Sammen med jer skaber vi et anderledes firmaarrangement, og vi garanterer inspirerende rammer, spændende udfordringer og uforglemmelige oplevelser, som bider sig fast for altid. Vi har gode mødelokaler og plads til at dække op til 200 personer.

Firmaarrangement med oplevelser

Nedenfor har vi listet nogle af mulighederne - nærmest kun fantasien sætter grænser!

Auditoriet

Kattegatcentrets auditorium kan rumme op til 64 personer. Brug det til foredrag, oplæg, linedance eller yoga … Hvad end I finder på til næste firmaarrangement, så kan der vises film og præsentationer på det store biograflærred.

Nautilus

Nautilus er Kattegatcentrets selskabslokale, som byder på spektakulær udsigt til Kattegat gennem de store koøjer. Inviter op til 90 siddende personer – eller endnu flere, hvis borde og stole ikke lige er jer. Fra selskabslokalet er der adgang til stor tagterrasse med udsigt over bølgen blå.

Hvalhajen

Under vores store 1:1 hvalhaj i hjertet af Kattegatcentret er det muligt at dække op til ca. 200 personer! Her indtages middagen med de store tropiske hajer til den ene side og konæserokker, guitarfisk og andre tropiske finurligheder til den anden. Derudover er der selvfølgelig en storslået udsigt over Kattegat, hvor månen spejler sig i nattens bølger.

Teambuilding med hajdyk

Hvorfor ikke tage teambuildingen helt fra bunden, eller kaste kunderne ud på dybt vand? Vi tilbyder prøvedyk i vores 1,5 mio. liter store Oceanarium, hvor I blandt andet kan kigge hinanden, havål, belugastør, havkatte, rokker og fem forskellige hajarter dybt i øjnene. Dykket starter med briefing og enkelte øvelser, og dykkerinstruktøren hopper efterfølgende med i vandet. Den samlede oplevelse tager ca. halvanden time. Læs mere om prøvedyk i Kattegatcentret her

BIG Shark Dive

Er du certificeret dykker, giver vi dig mulighed for at komme helt tæt på de store tropiske hajer i Kattegatcentrets hajtank. Selvom de store, frygtindgydende dyr glider forbi dig helt tæt på, er BIG Shark Dive en ufarlig og helt særlig oplevelse med stor WAUW-effekt! Varighed i alt ca. halvanden time. Læs mere om BIG Shark Dive her

Zzzzov med hajerne

Eller hvad med et firmaarrangement med en gysende sjov oplevelse sammen med kunder eller medarbejdere? I får det store, nattemørke Kattegatcenter for jer selv, når madrasserne rulles ud til en god nats søvn under hajerne. Under hele arrangementet har I jeres egen guide, som hjælper jer med at dissekere blæksprutter og lave aftensmad til Kattegatcenterets dyr. Læs mere om Zzzzov med hajerne her

Blækspruttedissektion

Få fingrene i en 10-armet blæksprutte og lær om dens højtudviklede krop og mange overraskende egenskaber.

Varighed: 60 minutter, max 25 personer

Blækspruttedissektion og fodring

Først dissekerer I de imponerende 10-armede blæksprutter, og bagefter håndfodres hajer, rokker og andre fisk med de rå lækkerier.

Varighed: 80 minutter, max 25 personer

Rundvisning i Kattegatcentret

Kom helt tæt på Kattegatcentrets mange spændende dyr med en personlig rundvisning. Slip spørgelysten fri – vi elsker at fortælle!

Varighed: ca. 45 minutter, max 20 personer pr. guide. Kan arrangeres på dansk, tysk og engelsk. Læs mere om rundvisninger her

VIP-rundvisning bag kulisserne

Her får I et unikt indblik i Kattegatcentrets vigtige arbejde bag kulisserne. Se blandt andet karantænefaciliteterne og foderkøkkenet – og hør om vores store avlsarbejde.

Varighed: ca. 60 minutter, max 20 personer pr. guide.

Teknisk rundvisning

Få indblik i det gigantiske set-up, der skal til for at drive Kattegatcentrets store akvarier døgnet rundt, alle årets dage.

Varighed: ca. 60 minutter, max 10 personer pr. guide.

Fodring af de små hajer

Kom helt tæt på de små tropiske hajer, når der fodres i hajtankens lave ende. Måske får I endda selv lov til at byde på en bid fisk?

Varighed: ca. 20 minutter, max 60 personer

Hajtræning og -fodring

Oplev træningen og fodringen af de store tropiske hajer på nærmeste hold. Kattegatcentret er ét af de eneste akvarier i Europa, der træner hajer – ikke for showets skyld, men for hajernes eget bedste. Se de elegante 100 kilo tunge nursehajer glide op på rampen og rulle rundt på ryggen, oplev revlehajerne flå byttet ud af dyrepasserens hånd – og gys, når sandtigerhajens finne skærer sig langsomt gennem vandoverfladen. Varighed: ca. 20 minutter. Læs mere om hajfodring- og træning her

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Se dagens program i Kattegatcentret her

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her