Køb billet online & spar
Hajudstilling

Lad hajerne bide sig fast som aldrig før

Vi lader de fascinerende, fantastiske og frygtindgydende hajer bide sig fast som aldrig før i vores udstilling om hajer!

I 1993 slog Kattegatcentret for første gang dørene op for en helt unik hajoplevelse, og mere end 7 millioner gæster har siden da stået snude mod snude med vores imponerende toprovdyr. Fascinerede gys er gået gennem publikum, når sandtigerhajen har vist sine sylespidse tænder, men de har også lært, at hajen er en misforstået ven.

Så hvad er op og ned? Det undersøger vi i en splinterny og topmoderne udstilling om de majestætiske rovdyr og deres fantastiske jagtegenskaber. Læs, rør og spil dig til helt nye hajtanker om havets herskende ”løve”, der befinder sig øverst i fødekæden på en helt uundværlig plads. I den nye hajudstilling kan du blandt andet jage som en hvidhaj, bruge hammerhajens elektriske sans til at opspore skjult bytte på havbunden, og du kan også quizze dig til viden om hajers livretter!

Glæd dig til den skarpeste og mest innovative hajoplevelse i vores udstilling om hajer!

Køb billet online og spar

Find viden og fakta om hajer her

Prøv vores sjove haj-quiz!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her