Køb entrébillet online – og spar 10%
Masser af juleoplevelser for hele familien i december måned i Kattegatcentret.
Oplevelser i december

Juleoplevelser for hele familien i december måned!

I december måned julehygger vi i Kattegatcentret til den helt store julemedalje og byder på juleoplevelser for hele familien.

Hæng ungernes julesokker op helt gratis, gå på julepakke-jagt i akvarierne, oplev det store juletræ og følg med i Kattegatcentrets online SÆLSOMME ADVENTSKALENDER 2018!

Vi julehygger hele december


Det' sørme, det' sandt, de'cember! Hele december måned julehygger vi i Kattegatcentret. Du kan blandt andet tømme din julesok for overraskelser, danse rundt om vores store juletræ, der går næsten helt til loftet, og gå på jagt efter alle julepakkerne i akvarierne og vinde en fed adventsgave eller julegave!

OBS: Husk, at vi holder lukket alle mandage i november, december og januar - samt den 10.-16. december, 24.-26. december, 31. december og 1. januar.
Vind vilde oplevelser i vores sælsomme adventskalender hele december.
Adventskalender

Sælsom adventskalender 2018

Når du ikke juler i Kattegatcentret, kan du se, hvilken vild adventsgave, der gemmer sig bag lågerne i Kattegatcentrets SÆLSOMME ADVENTSKALENDER 2018!

I vores Sælsomme Adventskalender 2018 har du i december måned chancen for at vinde vilde adventsgaver. Du kan spille med hele ugen op til hver søndag i advent, hvor vi udtrækker en heldig vinder af en vild adventsgave!

>> Følg med i Kattegatcentrets SÆLSOMME ADVENTSKALENDER HER
Alle børn kan i december måned hænge en julesok op i Kattegatcentret - helt gratis!
Julesokker

Hæng din julesok op i december - helt gratis!

Alle børn kan i december måned hænge en julesok op i Kattegatcentret - helt gratis!

Akvarienissen kigger forbi hver lørdag morgen i december og fylder en lille overraskelse i din julesok. Kom forbi, når det passer jer og se, hvad akvarienissen har haft med - vi skal nok passe rigtig godt på alle julesokkerne imens! Det er en GRATIS aktivitet, og der skal selvfølgelig ikke betales entré for at tømme sin julesok for overraskelser.
Find alle ”julepakkerne” i akvarierne i december og vind en julegave!
Gå på julepakke-jagt

Find alle ”julepakkerne” i akvarierne og vind en julegave

Akvarienissen har været på spil og har gemt julepakker i alle vores akvarier. Finder du dem alle, vinder du måske en spændende adventsgave eller julegave! Vi trækker nemlig en vinder af et årskort hver søndag i advent - og den 30. december trækker vi lod om en julegave for 4 personer!

Julegaven indebærer, at du skal turde sove sammen med store hajer – mere røber vi ikke, for det er vel jul!
Køb hajdyk og andre spændende julegaver i vores webshop.
Julegaver med bid i

Køb julegaver i webshoppen

Mangler du julegaven, der bider sig fast for altid? Så har vi løsningen til dig - køb gavekort til hajdyk og et hav af andre vilde oplevelser i vores webshop!

Du kan fx købe gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet, et BIG SHARK DIVE i den tropiske hajtank, en uhyggeligt hyggelig overnatning i det nattemørke Kattegatcenter - eller hvad med et gavekort til fri afbenyttelse i Kattegatcentret?

OBS: Sidste frist for køb af gavekort til julegave er fredag den 21/12 kl. 11.00!

>> Få overblik over de mange julegave-muligheder her
Der er julehygge med vinterfisk i Kattegatcentret!
Vinterfisk

Uhmmm, der er julehygge med VINTERFISK!

Har du oplevet den hyggelige atmosfære i Kattegatcentret om vinteren? Vi har skruet helt op for vinterhyggen med vores vinterkoncept VINTERFISK!

Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger der bløde lammeskind, og i Café Kattegat kan du med en kop friskbrygget stempelkaffe nyde udsigten til Kattegats smukke vinterhav - og lade julefreden sænke sig. Uhmmmm dét er julehygge!

>> Læs mere om vores koncept Vinterfisk her

Program: Juleoplevelser i december måned for hele familien:10.00-16.00: Find alle ”julepakkerne” i akvarierne og vind en julegave
10.00-16.00: Gratis juleaktivitet for alle børn: Kom og tøm din julesok
11.00: De søde sæler hapser julesild og trænes i lagunen
13.00 (Tirsdag, torsdag og lørdag): Dykkeren tar masken på og fodrer et mylder af fisk i Oceanariet
13.00 (Onsdag, fredag og søndag): Ta’ på oplevelse med Hav-eksperten
14.00: Haps … tid til træning og fodring af de store tropiske hajer!
15.00: Sælerne fodres og trænes igen – de fortjener en klapsalve!
16.00: Du er nu kommet i julestemning, og vi siger glædelig jul og tak for i dag!

OBS: Husk, at vi holder lukket alle mandage i november, december og januar - samt den 10.-16. december, 24.-26. december, 31. december og 1. januar.

>> Tjek åbningstider og dagens spændende juleprogram her

>> Køb julegaver, der bider sig fast for altid her


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2019
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her