Forskningens Døgn 2016

Smag på tang til Forskningens Døgn - fyraftensarrangement for alle

Kom og ta’ en bid af havet, når vi mandag den 25. april kl. 17.00-18.30 slår dørene op for Forskningens Døgn for alle med fokus på smagen af tang!

DER ER FRI ENTRÉ - og masser af muligheder for at lære mere om havets grøntsager!

Til Forskningens Døgn i Kattegatcentret kan du blandt andet møde ekspert i smag Fransisca Listov-Saabye fra Teknologisk Institut, som under overskriften ”Din hjerne f***er med dig” forklarer, hvad der sker i hjernen, når man smager på noget.

Du kan også smage på frisk tang og høre kokken Per Mandrup fortælle om, hvordan tang kan bruges i maden! Og vil du selv i gang med at samle din mad i havet, kan du lære at sætte navn på almindelige danske tangarter.

Mød også folkene bag det norddjurske tangeventyr Nordisk Tang - og hør forsker Annette Bruhn fra Aarhus Universitet fortælle om, hvordan tang kan give et bedre havmiljø og om planerne for at dyrke tang ved Djursland.

Vi ses til Forskningens Døgn i Kattegatcentret med fokus på smagen af tang!

Læs mere om Forskningens Døgn 2016 her

Læs mere om Forskningens Døgn i Kattegatcentret i 2014 her


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her