Kom og ta’ en bid af havet, når vi mandag den 25. april kl. 17.00-18.30 slår dørene op for Forskningens Døgn for alle med fokus på smagen af tang!
DER ER FRI ENTRÉ - og masser af muligheder for at lære mere om havets grøntsager!
Til Forskningens Døgn i Kattegatcentret kan du blandt andet møde ekspert i smag Fransisca Listov-Saabye fra Teknologisk Institut, som under overskriften ”Din hjerne f***er med dig” forklarer, hvad der sker i hjernen, når man smager på noget.
Du kan også smage på frisk tang og høre kokken Per Mandrup fortælle om, hvordan tang kan bruges i maden! Og vil du selv i gang med at samle din mad i havet, kan du lære at sætte navn på almindelige danske tangarter.
Mød også folkene bag det norddjurske tangeventyr Nordisk Tang - og hør forsker Annette Bruhn fra Aarhus Universitet fortælle om, hvordan tang kan give et bedre havmiljø og om planerne for at dyrke tang ved Djursland.
Vi ses til Forskningens Døgn i Kattegatcentret med fokus på smagen af tang!
Læs mere om Forskningens Døgn 2016 her