Køb billet online & spar
Saltvandsakademiet

Tak for denne gang

Tusind tak for en fantastisk uge i havets tjeneste!

Du kan nu kalde dig for en ægte Blå Agent, og det bærer alle operationsmærkerne på din uniform også præg af! Blå Agenter ved meget om havet og dets beboere, og er ikke bange for at fortælle det videre til andre. Din opgave som havets beskytter er kun lige begyndt.

ER DU KLAR TIL ENDNU FLERE UDFORDRINGER?

I efterårsferien 2023 åbner Kattegatcentret sluserne op for den anden sæson af Saltvandsakademiets nyeste skud på stammen! En 2-dages efterårscamp for de 11-14 årige med nye, spændende operationer, der skal løses i dyrene og havets tjeneste. Læs meget mere om Saltvandsakademiet 11-14 år lige her.

FÅ FRI ENTRÉ – RESTEN AF DIT LIV!

Skal du på Saltvandsakademiets sommercamp for tredje gang? Så er du i sandhed blevet bidt af havet! Som en tør havsvamp har din krop suget alt tænkelig viden om havet og dets beboere til sig, og det er nu din tur til at lære fra dig. Som en hjælp til dette og som tegn på, at vi er pavestolte over dit engagement og interesse for livet i havet, giver vi dig fri entré til Kattegatcentret resten af dit liv.

Læs mere om oplevelser i sommerferien her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her