Køb billet online & spar
Et hav af sjove og børnevenlige sommerferieaktiviteter for børn og voksne i sommerferien i Kattegatcentret!
Sommerferien 2022

Et hav af oplevelser for både børn og voksne hele sommerferien!

Hele sommerferien står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser og aktiviteter både inde og ude, der bider sig fast for altid – og den 18. juli åbner vi vores kæmpe pingvin-nyhed 2022!

200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr venter på at bide sig fast for altid i sommerferien. Mærk gyset, når hajerne omringer dig og Danmarks eneste sandtigerhaj viser tænder. Forelsk dig i de nuttede sæler, fang en krabbe, der kan nappe, gi’ den gas på vandlegepladsen og kom helt tæt på de iskolde pingviner, når vores storslåede pingvinanlæg i to etager åbner den 18. juli!

Vi ses til et hav af oplevelser og aktiviteter i sommerferien 2022!

I sommerferien kan du blandt andet opleve:

... og meget, meget mere!

Åbent 9-17 i sommerferien

Hele sommerferien den 27. juni - 28. august har vi åbent helt frem til kl. 17. Og fra den 1. juli - 7. august slår vi allerede dørene op kl. 9!

Planlæg dit besøg i sommerferien

Hvornår på dagen er der færrest gæster, hvor kan jeg parkere, og hvor kan familien spise? Spørgsmålene kan være mange, når du skal planlægge dit besøg i sommerferien. På denne side har vi derfor samlet alt information omkring dit besøg – og her kan du også finde svar på oftest stillede spørgsmål (FAQ).


Planlæg dit besøg her

Se dagens program

Køb billet

Pingvin-nyhed sommerferien 2022

NYHED: Kom helt tæt på iskolde pingviner i sommerferien!

Det bliver en iskold fornøjelse, når vi i sommerferien slår dørene op for vores nye, spektakulære pingvinanlæg i to etager, hvor du kommer helt tæt på verdens hurtigste pingviner!

Åh, hvor har vi glædet os! I sommerferien (den 18. juli) slår vi endelig dørene op til vores storslåede pingvinanlæg i to etager, hvor du kommer helt tæt på subantarktiske æselpingviner. Der venter dig en helt ekstraordinær oplevelse, for vores anlæg er nemlig ét af kun otte pingvinanlæg i verden, hvor du står i samme rum som subantarktiske pingviner. Og du kan godt begynde at glæde dig, for det bliver nemlig en sansemættet oplevelse at besøge vores pingviner, og du får helt sikkert kuldegysninger!

cc_pingviner_large

I Kattegatcentrets nye pingvinanlæg møder du pingvinerne både over og under vandet, for pingvinanlægget er nemlig delt i to etager. Én over vand, og én under vand. I  øverste etage står du i et bjergtagende klippelandskab fra Sydhavet helt tæt på pingvinerne i både lugten, i lydene og i kulden! Der er ikke nogen tyk rude, som adskiller jer, og det bliver et sansemættet stævnemøde med pingvinkoloniens fascinerende beboere! På nederste etage kan du betragte verdens hurtigste pingvin tage sine imponerende flyveture gennem vandet.

Læs mere om det nye pingvinanlæg her

Planlæg dit besøg her

Se dagens program

Køb billet

Flere nyheder i sommerferien

Nyhed: Hav-eksperten for de mindste fra kl. 9

Som noget helt nyt står Hav-eksperten klar med et hav af spændende oplevelser for de mindste allerede fra kl. 9 i sommerferien (frem til den 7. august)!

NYHED: Hav-eksperten med oplevelser for de mindste fra kl. 9

Hav-eksperten er Kattegatcentrets helt egen dyreekspert, der får dig tættere på de forunderlige havdyr, end du nogensinde har været før!

Og Hav-eksperten er også de mindstes ven, når han fra den 1. juli - 7. august som noget helt nyt allerede står klar fra kl. 9, hvor han med gejst og spas fortæller om forskellige dyrerekvisitter og små kendte dyr i akvarierne - og man må både se, spørge og røre!


Planlæg dit besøg her

Se dagens program

Køb billet

Dyk ned i et hav af oplevelser og aktiviteter både ude og inde i sommerferien 2020 i Kattegatcentret!
Aktivitetsprogram i sommerferien

Program for oplevelser og aktiviteter i sommerferien 2022

Er du klar til at blive bidt af havet i sommerferien? Se det spændende aktivitetsprogram her!

Her kan du se hele programmet for oplevelser og aktiviteter i sommerferien 2022.

PROGRAM 1. JULI - 7. AUGUST

9:00: Juhuuu ... Kattegatcentret åbner!
9:00-10:00:
Haveksperten for de mindste

10:00-16:30: Fang en krabbe, der kan nappe

11:00: Sælerne fodres og trænes i lagunen

11:30: Havnørderi med Hav-eksperten

13:00: Fodring af fiskene i Oceanariet

14:00: Haps ... tid til fodring og træning af de store, tropiske hajer

15:00: Sælerne fodres og trænes igen - de fortjener en klapsalve

15:15: Havnørderi med Hav-eksperten

17:00: Du er nu blevet bidt af havet i sommerferien, og vi siger tak for i dag

PROGRAM 27.-30. JUNI & 8.-28. AUGUST

10:00: Juhuuu ... Kattegatcentret åbner!

10:00-16:30: Fang en krabbe, der kan nappe

11:00: Sælerne fodres og trænes i lagunen

11:30: Havnørderi med Hav-eksperten

13:00: Fodring af fiskene i Oceanariet

14:00: Haps ... tid til fodring og træning af de store, tropiske hajer

15:00: Sælerne fodres og trænes igen - de fortjener en klapsalve

15:15: Havnørderi med Hav-eksperten

17:00: Du er nu blevet bidt af havet i sommerferien, og vi siger tak for i dag


Planlæg dit besøg her

Se dagens program

Køb billet

Vi har massevis af spændende særoplevelser i sommerferien, som bare venter på dig!
Særoplevelser i sommerferien

Et hav af særoplevelser i sommerferien

I sommerferien 2022 kan du dykke med hajer, dimittere som Blå Agent fra vores sommercamp Saltvandsakademiet – og ja, du kan endda også Zzzzove om kap med hajerne! Vi har massevis af spændende særoplevelser, som bare venter på dig!

Ta' på sommercamp "Saltvandsakademiet" i sommerferien

I sommerferien uge 26, 27 & 28 udnævner vi Kattegatcentret til havnørdernes hovedstad for børn mellem 7-11 år, som vil opleve dyrene, naturen og arbejdet som dyrepasser helt tæt på! Saltvandsakademiet er en sommercamp for hav-interesserede børn, som har lyst til at bruge fem spændende dage i dyrenes og havets tjeneste. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at bestil plads allerede i dag!


Læs mere om Saltvandsakademiet - og book her

Kast dig ud på dybt vand og dyk med hajer i sommerferien

I sommerferien kan du dykke med hajer! Book et prøvedyk i Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium og gi' de fem arter af hajer et haj-five - eller bestil et BIG SHARK DIVE i den store, tropiske hajtank, hvis du er certificeret dykker! En vild sommerferieoplevelse, der bider sig fast for altid!

Læs mere om hajdyk i sommerferien her

SOV OM KAP MED HAJERNE I SOMMERFERIEN

Forestil dig at liste rundt med en lommelygte i det store, nattemørke Kattegatcenter sammen med din familie. Og forestil dig så at sove lige under eller ved siden af store tropiske hajer. Det er altså ikke noget, man sådan lige får mulighed for hver dag - men i sommerferien har dig og din familie chancen for at sove om kap med hajerne, når vi åbner dørene for "Zzzzov med hajerne for familier" på udvalgte dage!

Læs mere og book sovepladser her


Planlæg dit besøg her

Se dagens program

Køb billet

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2023
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her