Køb billet online & spar
Kæmpe julemarked blandt hajer, søstjerner og julestjerner
08.11.2017

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret

Kattegatcentret slår dørene op for årets kæmpe julemarked den 18.-19. november, og i år bliver det større end nogensinde før.


KØB BILLETTER (KUN 25 DKK HER)


Kattegatcentret inviterer til årets helt store julemarked lørdag og søndag den 18.-19. november kl. 10-17, hvor man kan dykke ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer.


Det er 3. år i træk, at Kattegatcentret inviterer til julemarked blandt hajer, søstjerner og julestjerner, og i år bliver julemarkedet større end nogensinde før.


”Det er første år, at alle stadepladser er totalt udsolgte, og vi har endda været ude og finde ekstra kvadratmeter i Kattegatcentret. Det er fantastisk at opleve den kæmpe store opbakning, vi har endda sælgere, der kører helt fra Nordjylland – og det er tydeligt, at de alle glæder sig ligeså meget, som vi gør,” fortæller Anja Skov, biolog og julemarked-arrangør i Kattegatcentret.


Juleri for hele familien

Kattegatcentrets julemarked byder på hele 56 stadepladser med et ocean af julegaveidéer og lækkerier med bid i.


”Der er både glaskunst til mor og bedstemor, lokalproduceret øl til far og bedstefar, flotte gyngeheste til ungerne, noget til den søde tand og meget, meget mere. Og bliver de mindste trætte midt i juleshopperiet, står vi også klar med et hyggeligt børnehjørne, hvor vi hver dag arrangerer hyggelige juleaktiviteter,” fortæller Anja Skov.


Prisen for alle juleherlighederne er til at røre og føle på - for entré til både julemarked og Kattegatcentret koster kun 25 kr.


KØB BILLETTER (KUN 25 DKK HER)


Læs mere om julemarkedet her


Læs om juleoplevelser i december måned her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her