Køb billet online & spar
Vedr. kompensation til årskortholdere

Vigtig information til dig med årskort

I forbindelse med COVID-19 har Kattegatcentret været nødt til at holde lukket siden 12. marts 2020. Vi åbner igen så snart myndighederne tillader det, og i den mellemliggende periode har vi besluttet at tilbyde kompensation for lukkeperioden til de årskortholdere, som måtte ønske det.


Hvis du ønsker kompensation:

Send en mail til receptionen@kattegatcentret.dk og opgiv navn, adresse og udløbsdato på de årskort, du vil have forlænget. Udløbsdato vil automatisk blive forlænget med antallet af lukkedage, når vi får en endelig udmelding fra myndighederne omkring åbningsdato.


OBS: Ønsker du kompensation, bedes du sende en mail til os senest den 25. maj 2020.


Hvis du IKKE ønsker kompensation:

Hvis du blot glæder dig til at gøre brug af dit årskort igen og ikke ønsker kompensation, kan du selvfølgelig også takke nej. Hvis dette er tilfældet, skal du ikke foretage dig noget.


OBS: Har du købt dit årskort under Corona-lukkeperioden, skal du ikke foretage dig noget. Dit årskort aktiveres først ved første besøg efter lukkeperioden.


Vi takker for enhver støtte og glæder os meget til at se dig igen i Kattegatcentret.

Støt Kattegatcentret i en svær tid


Læs mere om Kattegatcentret og Corona


Få masser af inspiration til hyggelige (hav)aktiviteter med ungerne


Se alle udsendelser med BioKim her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her