Køb billet online & spar

DU KAN TRYGT BESØGE KATTEGATCENTRET - HER KAN DU LÆSE OM, HVILKE FORHOLDSREGLER, VI TAGER, OG HVILKE FORHOLDSREGLER, DU SKAL TAGE SOM GÆST.


Her på siden har vi samlet en række informationer, der knytter sig til sikkerhed, forholdsregler og adfærd under dit besøg i Kattegatcentret.


Sikkerhed for vores gæster og ansatte er Kattegatcentrets førsteprioritet, og retningslinjerne skal sikre, at det er trygt at komme som gæst, og det skal være trygt for vores ansatte at udføre deres arbejde.


Du kan trygt stole på, at Kattegatcentret følger myndighedernes anbefalinger til punkt og prikke, og vi opdaterer løbende vores retningslinjer i takt med eventuelle justeringer i myndighedernes anvisninger.


Kattegatcentret følger samtidig den europæiske zoo-organisation EAZAs retningslinjer (Reopening a zoo or aquarium after lockdown, EAZA).


Køb billetOPLEVELSEN

Vi gør vores yderste for at sikre, at det er trygt at komme som gæst i Kattegatcentret, og det skal være trygt for vores ansatte at udføre deres arbejde. Derfor vil du opleve følgende ændringer i forbindelse med dit besøg i Kattegatcentret:


  • Annoncerede fodringer - herunder speaks - er aflyst. På nær sælfodring- og træning, som gennemføres dagligt. Se dagens program her
  • Gæsteadgangen vil være ensrettet i hajtunnellen samt andre smalle passager
  • Café Kattegat er åben, og der kan købes både mad og drikkevarer. Vi har begrænset antal pladser i caféen, så vi følger myndighedernes retningslinjer
  • Borde og bænke til medbragt mad er muligt at anvende, men vi henstiller til, at man ikke sætter sig tæt på andre gæster/andre familier
  • Vi henstiller til betaling med Mobilepay eller kortI Café Kattegat:


Der er opsat akrylafskærmning ved kassen og ved madudlevering.


Vi opfordrer fortsat alle til at holde afstand, holde god håndhygiejne og vise hensyn. Vi har masser af plads og rig mulighed for afspritning – både inde og ude.


Hjælp os med at passe godt på hinanden!FAQ


HVAD SIGER SUNDHEDSSTYRELSEN OG REGERINGEN OM GENÅBNING AF ZOOLOGISKE HAVER?

Folketinget har nu godkendt, at akvarier kan genåbne. Det understreges dog, at regeringens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for korrekt adfærd i forbindelse med covid-19 skal følges. Hold dig opdateret om retningslinjerne her: https://coronasmitte.dk/


HVAD GØR I FOR AT SIKRE AFSTAND MELLEM GÆSTERNE, HVIS DER OPSTÅR KØ FOR AT KOMME IND?

Den nødvendige afstand mellem gæster i kø er markeret med ”Hold afstand” markeringer på underlaget.


HVORDAN KØBER JEG BILLET?

Vi anbefaler, at du køber billet hjemmefra. Såfremt tidsreservation er påkrævet, vil det fremgå af vores webshop. Vi har på ethvert givent tidspunkt det aktuelle gæsteantal, så vi sikrer at vi er et godt stykke under kapaciteten defineret af sundhedsmyndighederne.


Køb billet


HVAD GØR I FOR AT SIKRE DE ANSATTE I INDGANGEN?

Kattegatcentrets ansatte er instrueret i at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer både for deres egen og for vores gæsters skyld. Vi forventer, at vores gæster også følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.


De ansatte i indgang, butik og café er beskyttet af en plexiglasrude.


Alle gæstevendte flader rengøres regelmæssigt.

HVOR MANGE GÆSTER LUKKER I IND I KATTEGATCENTRET AD GANGEN?

Vi holder styr på antallet af gæster, der kommer ind, og antallet, der går ud, så vi hele tiden ved, hvor mange gæster der er inde. Kattegatcentret vil derfor til enhver tid forbeholde sig retten til at lukke for adgangen til Kattegatcentret midlertidigt, hvis vi vurderer, at gæsteflowet er for tæt.

ER UDGANGEN SAMME STED SOM INDGANGEN?

Nej. For at sikre et godt flow gennem Kattegatcentret er udgangen gennem butikken.


HVAD GØR I FOR AT SIKRE AFSTAND MELLEM GÆSTERNE, MENS DE ER I KATTEGATCENTRET?

For at hjælpe vores gæster med at holde passende afstand, har vi etableret følgende forholdsregler, som vi appellerer til alle vores gæster om at respektere:


  • AFSTANDSMARKERINGER ER MARKERET MED TAPE PÅ UNDERLAGET: Ved de områder i Kattegatcentret, hvor der kan være risiko for at gæsterne står for tæt, vil der være markeringer på underlaget, der minder om, at vi skal holde afstand.
  • SKILTE MED PÅMINDELSER OG RETNINGSLINJER: Overalt i Kattegatcentret vil du via skilte også blive mindet om at holde afstand og følge Sundhedsmyndighedernes retningslinjer.
  • AFLUKKEDE OPLEVELSER INDENDØRE: Børnehjørnet med legoklodser og tegnematerialer vil være lukket. Dykkerklokken vil også være lukket.
  • OPLEVELSER OG LEGEOMRÅDER MED BEGRÆNSET ANTAL GÆSTER: I hele Kattegatcentret vil vi løbende vurdere, om antallet af gæster og gæsteflowet lever op til Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi forventer, at vores gæster også selv er med til at vurdere, hvor de skal bevæge sig hen og hvornår, men enkelte steder er vi som udgangspunkt nødt til at sætte begrænsning på. Det gælder Farlige Fisk og her vil det maksimalt tilladte antal gæster være angivet på skilte.

ER DER FODRINGER, SPEAKS ELLER ANDRE OPLEVELSER PÅ PROGRAMMET?

Annoncerede fodringer og speaks er aflyst, pånær sælfodring og -træning. Det gennemføres dagligt.


KAN MAN SPISE I KATTEGATCENTRET?

Ja, det kan man godt, Café Kattegat holder åbent.


Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand i køen, og vi har derfor lavet markeringer, som indikerer, hvordan gæsterne skal danne kø.


Der vil være plexiglasafskærmninger ved kassen, som skærmer af mellem gæster og medarbejdere. Vi opfordrer også her vores gæster til at betale med kreditkort eller MobilePay.


Alle salgsmedarbejdere er instrueret i, hvordan disk, kortterminaler m.m. skal sprittes af.


Læs mere om Café Kattegat her


GENERELT OM HYGIEJNE OG SIKKERHED

Der er indsat personale til hyppig rengøring af gæstevendte flader, toiletter og andre kontaktpunkter gennem hele dagen. Vi har desuden opsat hånddesinfektion til gæsternes brug.


Touchscreens og lignende potentielt smitterisikofyldte overflader vil blive rengjort hyppigt eller afspærret.


MEDARBEJDERE I KATTEGATCENTRET

Alle medarbejdere i Kattegatcentret følger myndighedernes generelle anvisninger. Medarbejdere med symptomer eller begyndende sygdom er instrueret i at blive hjemme.


Alle medarbejdere instrueres i hygiejne, social distancering samt ordens- og sikkerhedsregler.


Der vil være ekstra mandskab i anlæggene til at guide og vejlede gæsterne.

Læs om oplevelser i sommerferien 2020 her


Læs mere om åbningstider og se dagens program her


Støt Kattegatcentret i en svær tid


Få masser af inspiration til hyggelige (hav)aktiviteter med ungerne


Se alle udsendelser med BioKim her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her