Kattegatcentret er lukket indtil videre
09.03.2020

Information om Coronavirus og Kattegatcentret

Kattegatcentret følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og tager helbred og sikkerhed for alle vore gæster og ansatte meget alvorligt. Kattegatcentret holder lukket indtil videre for at minimere risikoen for spredning af coronavirus (covid-19).

De fleste medarbejdere er sendt hjem, men vi har selvfølgelig et nødberedskab, så dyrene kan blive fodret og vandkvaliteten sikret.

Alle arrangementer i perioden er også aflyst, herunder Zzzov med hajerne, prøvedyk, rundvisninger og andre arrangementer. Vi tager kontakt til jer, der er berørt af dette.

Hvis du har behov for at kontakte os, bedes du sende en mail på kc@kattegatcentret.dk. Men du kan desværre forvente forholdsvis lang svartid, da vi kun er ganske få på arbejde.

Vi beklager al den ulejlighed, lukningen måtte medføre. Vi følger udviklingen tæt, og glæder os til at åbne igen, ligeså snart det er muligt.

Du kan hjælpe os og dyrene gennem den svære tid ved at donere et valgfrit beløb via MobilePay. Det gør du på følgende nummer: 401899
Husk at skrive "Gave COVID-19" i emnefeltet.

Hvis du ikke kan benytte MobilePay, så kan du støtte ved at overføre et valgfrit beløb via en bankoverførsel til Kattegatcentret.
Reg. nr.: 7320
Kontonr.: 0002038532
Husk at skrive ”Gave COVID-19” i kommentarfeltet.

OBS! Hvis du donerer 200,- eller mere, kan din donation fratrækkes i skat. I så fald skal du enten opgive dit CPR-nr. i beskeden i din Mobilepay-donation eller i bankoverførslen. Alternativt kan du kontakte os efterfølgende på kc@kattegatcentret.dk

Tusind tak for din støtte.

For information om og retningslinjer i forbindelse med coronavirus henviser vi til: http://coronasmitte.dk/ og www.sst.dk/corona

Siden her vil løbende blive opdateret, såfremt der skulle ske ændringer.

Få masser af inspiration til hyggelige (hav)aktiviteter med ungerne

Spar 30% på årskort frem til og med den 13. april 2020

Se tidligere LIVE-udsendelser med BioKim her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her