Køb billet online & spar
21.01.2020

Er Kattegatcentret Nordens Bedste Akvarium?

Kattegatcentret har tidligere vundet prisen som Nordens Bedste Akvarium hele tre gange, og dyster nu igen i år om den fornemme, svenske turistpris.


STEM HER


Svenske børnefamilier er så bidt af Kattegatcentret, at de igen i år har nomineret hele Danmarks Hajcenter til Store Barnsemester-prisen i kategorien "Bedste Akvarium/Tropikarium i Norden".


Kattegatcentret har hele tre gange tidligere vundet den fornemme pris – og om det lykkes for 4. gang i 2020, vil vise sig, når afstemningen slutter den 11. marts.


Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen, og nomineringen bliver foretaget på baggrund af svenske børnefamiliers tips og ideer til hjemmesidens redaktion. Derudover har redaktionen allieret sig med testfamilier, der året rundt bedømmer en lang række forskellige børnevenlige attraktioner i hele Norden.


GIV KATTEGATCENTRET DIN STEMME


Har du lyst til at påvirke udfaldet af afstemningen, kan du give Kattegatcentret din stemme helt frem til den 11. marts 2020. Vinderen vil blive annonceret den 12. marts 2020 på barnsemester.se.


STEM HER


FAKTA  • Kattegatcentret er nomineret til Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens Bedste Akvarium sammen med 12 andre akvarier fra hele Norden
  • Kattegatcentret vandt titlen i 2016, 2018, 2019 og blev nr. 2 i 2017
  • Du kan stemme på Kattegatcentret frem til den 11. marts 2020. Vinderen offentliggøres den 12. marts 2020 på barnsemester.se


Kattegatcentret laver besøgsrekord


Læs om oplevelser i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her