Nyhed: Cool pingviner!
Nyt skolelaboratorium

Et spritnyt skolelaboratorium tæt på pingviner og hajer

Kattegatcentret har en af Danmarks mest aktive naturvidenskabelige skoletjenester, som årligt besøges af 11-12.000 børn og unge – og snart er vi klar til at indvie et spritnyt og specialdesignet skolelaboratorium helt tæt på hajer og pingviner.

I 2022 erstatter vi vores nuværende skolelaboratorium med spritnye faciliteter, som gør det muligt at tænke undervisning på helt nye måder!

SPECIALDESIGNET OG TÆT PÅ PINGVINERNE

Vores nye undervisningslaboratorium får den allerbedste placering i hjertet af Kattegatcentret lige ved siden af de store hajer og Kattegatcentrets nye pingvinanlæg - og det indrettes som et fleksibelt laboratoriemiljø med plads til undersøgelser og fordybelser.

Nyt_skolelaboratorium_Kattegatcentret


FINGRENE KOMMER TIL AT DUFTE AF FISK
I det nye skolelaboratorium er der blandt andet saltvandsakvarier, hvor eleverne selv kan indrette økosystemer og studere dyrene på helt tæt hold. Og der er selvfølgelig også mikroskoper, lupper, måleudstyr og andet avanceret grej, som ikke findes hjemme på skolen.

Så der bliver rig mulighed for at få hænderne i vand, undersøge rigtige, levende dyr og gå hjem med det fineste minde om en lærerig dag - nemlig duften af fisk på fingrene!

Læs mere om Kattegatcentrets skoletjeneste her

Se vores mange spændende undervisningsemner her

Læs mere om vores nye pingvinanlæg

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her