Pingvinerne kommer midt juli
Skoletjeneste

Et spritnyt skolelaboratorium med udkig til pingviner og hajer

Et topmoderne skolelaboratorium med nye faciliteter gør det muligt at tænke undervisning på helt nye måder.


Vi tænker undervisning på helt nye måder

Kattegatcentret har en af Danmarks mest aktive naturvidenskabelige skoletjenester, som årligt besøges af 11-12.000 børn og unge. Derfor erstatter vi vores nuværende skolelaboratorium med spritnye faciliteter, som gør det muligt at tænke undervisning på helt nye måder. Her vil vi undervise flere elever og imødekomme en stigende efterspørgsel på undervisningstilbud målrettet elever fra ungdomsuddannelserne, men også de alleryngste førskolebørn.


Specialdesignet skolelaboratorium tæt på pingvinerne

Kattegatcentrets nuværende skoletjenestelaboratorium er blevet for småt og ligger i et hjørne af bygningen. Det nye undervisningslaboratorium får den allerbedste placering i hjertet af Kattegatcentret lige ved siden af de store hajer og de fascinerende pingviner, og indrettes som et fleksibelt laboratoriemiljø med plads til undersøgelser, kreativ innovation og autentisk problemknusning.


I Skolelaboratoriet kommer fingrene til at dufte af fisk

I det nye skolelaboraorium bliver der mulighed for at få hænderne i vand, undersøge rigtige, levende dyr og gå hjem med det fineste minde om en lærerig dag - nemlig duften af fisk på fingrene!

Skolelaboratoriet udstyres med saltvandsforsyning, akvarier med blandt andet krabber, søstjerner og små fisk og specialdesignede vandborde, hvor eleverne selv kan indrette økosystemer og studere dyrene på helt tæt hold.

Der indrettes grejreol med pumper, silikoneslanger, små akvarier og andet udstyr, så eleverne selv kan designe og udføre eksperimenter. Endelig udstyres laboratoriet med mikroskoper, lupper, måleudstyr og andet avanceret grej, som ikke findes på skolerne. Laboratoriet udstyres med inventar med stor fleksibilitet, så det kan bruges til undervisning af både førskolebørn, skolebørn og elever fra ungdomsuddannelserne.

Læs mere om Kattegatcentrets skoletjeneste her

Se vores mange spændende undervisningsemner her

Læs mere om vores kommende pingvinanlæg

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her