Køb billet online & spar
Saltvandsakademiet 11-14 år

DYK DYBERE NED I HAVNØRDERNES HOVEDSTAD!

Er du mellem 11-14 år? Så er du klar til at springe ud i Saltvandsakademiets næste udfordring - hvad enten du allerede er uddannet Blå Agent, eller aldrig har været på Saltvandsakademiet før!

I efterårsferien 2023 åbner Kattegatcentret sluserne op for den anden sæson af Saltvandsakademiets nyeste skud på stammen! En 2-dages efterårscamp for de 11-14 årige med nye, spændende operationer, der skal løses i dyrene og havets tjeneste.

På Saltvandsakademiet for de 11-14 årige, der bygger ovenpå Saltvandsakademiet for de 7-11 årige, skruer vi endnu højere op for havnørderiet. Du kommer til at opleve havet, når det er superkoldt og super sejt! Nu er du nemlig blevet gammel nok til at betjene det seje udstyr, og måske tør du kaste dig ud på dybt vand?

Dét oplever du på Saltvandsakademiets efterårscamp

Med fællesskabet i centrum, guider vi dig igennem et oplevelsespakket program, som er meget ud over det sædvanlige og som bygger videre på viden, erfaringer og oplevelser fra Saltvandsakademiets sommercamp.

Kattegatcentret ligger kun et skumsprøjt fra havet, så vi skal selvfølgelig både have våde hænder og sand i skoene. Det kan fx være, når vi prøver kræfter med livet som ægte ”havbønder”, hvor vi høster, tilbereder og smager på muslinger fra vores helt egen maritime nyttehave. Eller når vi går på opdagelse i en mikroskopisk verden ved hjælp af splinternye mikroskoper, eller når vi "tager temperaturen" på lynhurtige æselpingviner i det iskolde, men topmoderne pingvinanlæg.

Få seje operationsmærker til din uniform

Den første dag bliver du også udstyret med din helt egen uniform, som du skal personliggøre med unikke operationsmærker - og måske du allerede har din egen uniform fra tidligere, som skal gøre endnu sejere? På Saltvandsakademiet gennemfører du sammen med dine Blå Agent venner en masse spændende operationer. Alle operationerne er forskellige, men fælles for dem alle er, at de gør dig klogere på havet. Helt kort fortalt: Jo længere tid du har været Blå Agent, jo flere operationer har du gennemført, og jo mere bidt af havet bliver du!

Mange operationer løser vi i fællesskab, når du kommer på Saltvandsakademiet i sommerferien eller i efterårsferien. Men vi kan også få brug for jeres hjælp på andre tidspunkter af året. Derfor indkalder vi af og til vores Blå Agenter til tjeneste i weekender eller ferier. Her kan du ganske frivilligt komme og løse operationer sammen med os, og få nye mærker til din uniform! Du kan læse mere om de forskellige operationer nedenfor.

Tilmeld dig Saltvandsakademiet (11-14 år) i efterårsferien

Så kan du heller ikke få nok af havet, og er du i forvejen lidt af en vandhund? Så skynd dig at tilmelde dig nedenfor og bliv uddannet Blå Agent i efterårsferien - og vær med til at gøre en forskel for livet i havet!

Fakta om saltvandsakademiet 11-14 år

Datoer:

Uge 42: 16.-17. oktober

Uge 42: 19-20. oktober

Alle dage fra kl. 08.00-15.00

Bemærk:


  • Vi gør opmærksom på, at der skal være min. 10 deltagere, før holdet bliver oprettet
  • Der kan maksimalt være 20 børn pr. hold
  • Der vil være 2 fast undervisere tilknyttet holdet hele ugen

Pris:

Pris pr. deltager kun 950,- kr. pr. barn.

I prisen er inkluderet:

  • 4 måltider om dagen (morgenmad, frokost og snackpauser formiddag og eftermiddag)
  • Sej Blå Agent uniform (T-shirt, kasket, bæltetaske og operationsmærker)

Aldersgruppe:

11 - 14 år

(Rammer du lige præcis udenfor aldersgruppen, så lad os tage en snak!)

Husk at medbringe:

Tøj, der passer til vejret, da en del af undervisningen og aktiviteterne foregår udendørs.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Kofoed, biolog og underviser i Skoletjenesten, på mail: Akademiet@kattegatcentret.dk

TILMELD DIG HER

Ja - Jeg giver tilladelse til, at billeder af mit barn taget i forbindelse med Saltvandsakademiet må bruges i markedsføringsøjemed af Kattegatcentret
Nej - Jeg giver IKKE tilladelse til, at billeder af mit barn taget i forbindelse med Saltvandsakademiet må bruges i markedsføringsøjemed af Kattegatcentret
 Ja tak, jeg vil gerne modtage Kattegatcentrets nyhedsbrev
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her