Køb billet online & spar
Fra bund til mund i Kattegatcentret.
Børnehaver - 9. klasse

Undervisningsforløbet: "Fra bund til mund"

Hvordan tilbereder man en strandkrabbe over bål – og kan man pifte retten op med tang? I vores undervisningsforløb ”Fra bund til mund” tilbereder vi vores egen mad i bedste ”Nak & Æd”-stil!

Dette undervisningsforløb giver en enestående mulighed for at undersøge og blive kloge på den mad, vi spiser. Vi tænder op i bålkomfurerne og tilbereder en lækker havsuppe. Undervejs bliver vi klogere på nogle af de danske havdyr samt deres levevis og tilpasninger. Og måske kan man endda overvinde sin frygt og holde en levende krabbe!

>> Læs mere om "Fra bund til mund" for børnehaver

>> Læs mere om "Fra bund til mund" for 6.-9. klasse – madkundskab

>> Læs mere om "Fra bund til mund" 5.-9. klasse – N/T og biologi

Undervisningsmateriale til Madkunskab

Er du madkunsskabslærer, eller gennemfører du forløbet i samarbejde med madkunskab, så tag et kig på vores nye og spændende undervisningsmateriale til vores "Fra Bund til Mund"-forløb.

Elevhæfte - fra Bund til Mund

Lærervejledning -Tværfagligt forløb

Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med Mathilde Albæk Winther Jacobsen, Sandra Rohde Knudsen, Janne Højriis Qvortrup og Ida Sindal Stounbjerg fra VIA Læreruddannelsen i Aarhus.

Læs om priser og praktisk information

Find undervisningsmaterialer her

Book undervisning

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her