Køb billet online & spar
Kattegatcentrets vinterbadere indvier tosporet badetrappe
11.10.2017

Vinterbadere indvier tosporet badetrappe

Fredag den 13. oktober bliver Kattegatcentrets nye, tosporede badetrappe indviet, når vinterbadeklubben for første gang denne sæson springer ud i de morgenkolde bølger.


Når Kattegatcentrets vinterbadeklub på fredag den 13. oktober for første gang denne sæson inviterer til en kold morgendukkert i lagunen, bliver det samtidig med indvielse af en tosporet badetrappe. Dermed løser Kattegatcentret et mangeårigt trængselsproblem på badebroen, der har forårsaget utallige kolde fusser og lidt for lange kolde gys i årenes løb.


”Det er vinterbadeklubbens 4. sæson, og vi har de tidligere år brugt to lodrette – og ensporede – stiger. Vi glæder os derfor til indvielsen af den tosporede badetrappe, som bliver en stor fordel i afviklingen af vinterbadningen, og vores i alt 20 vinterbadere ser frem til en lagt bedre logistik,” fortæller Lone Mouritsen, forskningsleder og ”Vinterbademinister” i Kattegatcentret.


Den nye, tosporede badetrappe har hele 11 skridsikre trin på hver stige og måler 1,93 meter fra yderside til yderside. Badetrappen er beliggende midt på badebroen i Kattegatcentrets lagune ved siden af sælerne.


Alle er velkomne

Åbningsarrangementet foregår i Kattegatcentrets lagune på fredag den 13. oktober mellem klokken 8.15 og 8.30. Her vil Lone Mouritsen tale og klippe snoren, inden medlemmerne af vinterbadeklubben får sæsonens første kolde gys. Dermed er den tosporede badetrappe officielt åben, og de nye spor indviet.


FAKTA


  • Kattegatcentret indvier den nye, tosporede badetrappe fredag den 13. oktober kl. 8.15-8.30
  • Det er vinterbadeklubbens 4. sæson
  • Kattegatcentrets vinterbadeklub omfatter pt. i alt 20 vinterbadere
  • Kattegatcentrets vinterbadesæson 2017-18 løber fra den 13. oktober - 24. april. Det er muligt at få adgang til vinterbadeklubben med et årskort til Kattegatcentret. Pris pr. gang uden årskort: 30 DKK
  • Tilmelding til vinterbadning: Senest dagen før kl. 14 til Lone Mouritsen på lm@kattegatcentret.dk

Læs mere om vinterbadning i Kattegatcentret her


Læs mere om oplevelser i Efterårsferien her


Læs mere om kæmpe julemarked her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her