Køb din billet online!
Dykkerfodring i Oceanariet - giv vores dykker en high five! I Oceanariet bliver alle vores fisk håndfodret, når vores dykker hver anden dag kl. 13 tager dykkermasken på og dykker ned for at fodre havål, stør, rokker og fem forskellig arter af hajer i Oceanariet!
Dykkerfodring

Dykkerfodring i Oceanariet

Vi gør opmærksom på at dykkerfodring i øjeblikket er aflyst grundet Covid-19.
Vores rovdyr tør godt spise af hånden!

Flere gange om ugen trækker vores dyrepasser i dykkerdragten og fylder sin spand med alt godt fra havet. Han skal nemlig ned i Kattegatcentrets største akvarium - det 1,5 millioner liter store Oceanarium, for at fodre hajer, havål, stør og et væld af andre dyr fra Kattegat – og du kan følge det hele fra den store panoramarude og give dykkeren en haj-five!


Dykkeren har en mikrofon, så vi kan høre ham snakke med Kattegatcentrets formidler på landjorden.

En kamufleret pighvar dukker op ud af det blå, og fem forskelige hajarter flår pludselig byttet fra dyrepasseren, som også kan blive godt forskrækket, hvis havålen med de sylespidse tænder kommer lidt for tæt på.

Se i vores aktivitetskalender, hvornår vores dykker tager masken på og fodrer i Oceanariet.

Læs om oplevelser i sommerferien 2021 her

Gå til aktivitetskalenderen her

Læs mere om prøvedyk i Oceanariet her

Læs mere om Oceanariet og Kattegatcentrets mange andre akvarier her


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her