Nyhed: Cool pingviner!
Læs mere om Kattegatcentret - vi er bidt af havet!
Om Kattegatcentret

Vi er bidt af havet i Kattegatcentret

Kattegatcentret ligger ved Grenaa Havn, helt ud til Kattegat. Derfor kan vi både se, dufte og mærke havet hver eneste dag. Det er lige noget for sådan nogle havtosser som os! Heldigvis er vi ikke de eneste, der er bidt af havet. Kattegatcentret åbnede i 1993 og har siden haft over 6 mio. besøgende. I 2016, 2018 og 2019 blev Kattegatcentret kåret som Nordens Bedste Akvarium.


Hos os bliver du klogere på livet i havet – vores dygtige formidlere garanterer nemlig et hav af historier, som vil bide sig fast for altid. Med både humor og hjerte skaber vi oplevelser, som spreder sig som ringe i vandet. Når du bliver klogere på havet, vil du nemlig passe bedre på havmiljøet. Vi stiller også vores viden og faciliteter til rådighed for erhvervsliv, uddannelses- og forskningsinstitutioner, så vi sammen kan sikre havets fremtid og udvikle dets mange muligheder.


Kattegatcentret er en selvejende fond og drives på non-profit basis. Ud over udstillingsområderne har Kattegatcentret også en aktiv skoletjeneste, som besøges af godt 12.000 elever og studerende hvert år.


Kattegatcentret er medlem af DAZA (foreningen af DAnske Zoos og Akvarier) og verdens største zoo- og akvarieorganisation – EAZA (European Association of Zoos and Aquaria). Medlemskabet har stor betydning for vores avlsarbejde og udveksling af dyr.


Kattegatcentret har stor betydning for det omkringliggende samfund. Analysefirmaet Epinion har regnet på Kattegatcentrets økonomiske bidrag til det omkringliggende samfund. Læs analysen her: Analyse af Kattegatcentrets økonomiske betydning


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens program i Kattegatcentret her


Kattegatcentret kåret som Nordens Bedste Akvarium for tredje gang

test

H3'er bliver gule


blabla
Book møde eller firmaevent

DOF Birdlife og Kattegatcentret har indgået et partnerskab for at lorem ipsum dolor est

Læs mere

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her