Nyhed: Cool pingviner!
Udstilling om pingviner

Interaktiv udstilling om pingviner: Kom på en rejse ind i pingvinernes domæne!

Pingviner er helt fantastiske, sjove og skæve fugle, som minder mere om os, end man skulle tro. I Kattegtcentrets store pingvinanlæg i to etager, kan du også opleve en spændende, interaktiv udstilling om pingviner, der inviterer dig med på en rejse ind i pingvinernes domæne!

Ingen pingvinart er ens, og der er mange af dem! Hele 18 arter af pingviner findes der, og de lever i alt fra bidende kulde på Antarktis til sol og sommer på Galapagos! Kattegatcentrets nye pingvinanlæg omfatter også et interaktivt oplevelsesunivers om pingviner, hvor vi sætter spot på pingvinernes alsidighed og går helt tæt på de forskelligheder, som adskiller dem, og de karaktertræk, som forbinder dem!

Kom helt tæt på pingvinerne

I den interaktive udstilling om pingviner kan du komme helt tæt på pingvinernes liv og den finurlige adfærd, du nok kender fra dit menneskeliv. Sæt dig i pingvinens sted, og prøv om du kan score en mage eller bygge din egen rede - og måske kan du høre lige så godt som pingvinerne?

Gennem interaktive og lærerige oplevelsesstationer kan hele familien lære meget mere om livet som pingvin – på godt og ondt! Livet som pingvin kan nemlig være hårdt, og pingvinen er truet fra flere kanter. I Kattegatcentret sætter vi derfor også spot på de trusler, som pingvinen står overfor, og kigger ind i hvordan, man arbejder på at løse dem.

Glæd dig til en både lærerig, kuldeskærende og fantastisk oplevelse i Kattegatcentrets interaktive udstilling om pingviner!

Læs mere om vores nye pingvinoplevelse her

Læs mere om vores nye beboere her

Fakta om udstillingen

Et hav af interaktive installationer

Sammen med det nye pingvinanlæg i to etager kan du opleve en række interaktive installationer, hvor du kan gå på opdagelse i pingvinernes domæne.

Spot på pingvinerne

I udstillingen om pingviner sætter vi fokus på pingvinerne som dyregruppe og de ting, som binder dem sammen, og som adskiller dem pingvin og pingvin imellem.

En oplevelse for hele familien

Oplevelsen i vores interaktive udstilling om pingviner er for hele familien! Fra de helt små, der ikke har lært at læse endnu og til ældre, som gerne vil fordybe sig i mere dybdegående viden.

Du kan godt glæde dig!

Glæd dig til en både lærerig, kuldeskærende og fantastisk oplevelse i vores interaktive udstilling om pingviner.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her