Pingvinerne kommer midt juli
Udstilling

Kom med på en rejse ind i pingvinernes domæne

Pingviner er helt fantastiske, sjove og skæve fugle, som minder mere om os, end man skulle tro. Kattegatcentrets kommende nyhed om pingviner er ikke blot et anlæg med pingviner, men en rejse ind i pingvinernes domæne!

Ingen pingvinart er ens, og der er mange af dem! Hele 18 arter af pingviner findes der, og de lever i alt fra bidende kulde på Antarktis til sol og sommer på Galapagos! I det nye oplevelsesunivers sætter vi spot på pingvinernes alsidighed, og går helt tæt på de forskelligheder, som adskiller dem, og de karaktertræk, som forbinder dem!

Kom helt tæt på pingvinerne

I pingvinernes univers kan du komme helt tæt på pingvinernes liv og den finurlige adfærd, du nok kender fra dit menneskeliv. Sæt dig i pingvinens sted, og prøv om du kan score en mage eller bygge din egen rede - og måske kan du høre lige så godt som pingvinerne?

Gennem interaktive og lærerige oplevelsesstationer kan hele familien lære meget mere om livet som pingvin – på godt og ondt! Livet som pingvin kan nemlig være hårdt, og pingvinen er truet fra flere kanter. I Kattegatcentret sætter vi blandt andet spot på de trusler, som pingvinen står overfor, og kigger ind i hvordan, man arbejder på at løse dem.

Glæd dig til en både lærerig, kuldeskærende og fantastisk oplevelse, når det nye pingvinanlæg åbner i sommeren 2022 (midt juli)!

Læs mere om vores kommende pingvinoplevelse her

Læs mere om vores kommende beboere her

Fakta om udstillingen

Et hav af interaktive installationer

Sammen med det nye pingvinanlæg kommer også en række interaktive installationer, hvor man kan gå på opdagelse i pingvinernes domæne.

Spot på pingvinerne

Der sættes fokus på pingvinerne som dyregruppe, og de ting, som binder dem sammen, og adskiller dem pingvin og pingvin imellem.

En oplevelse for hele familien

Oplevelsen skal være for hele familien! Fra de helt små, der ikke har lært at læse endnu og til ældre, som vil fordybe sig i dybdegående viden.

Du kan godt begynde at glæde dig!

Glæd dig til en både lærerig, kuldeskærende og fantastisk oplevelse, når det nye pingvinanlæg åbner i medio 2022!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her